NyföretagarCentrum (NFC)

NyföretagarCentrum (NFC) är en stiftelse som främjar nyföretagande och  entreprenörskap, och moderorganisation för landets alla lokala NyföretagarCentrum.

NFC erbjuder kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta eget företag. NFC finns i över 200 kommuner och 2014 startade mer än 9000 personer företag efter rådgivning hos NFC. De företag som startas är väl förberedda – har högre överlevnad, högre produktivitet och är mer lönsamma.

Nyföretagarcentrum i Kinda finns i Lärcentrumhuset, Storgatan 9 i Kisa. Kontakta oss om du funderar på att starta företag! Här får du kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning och coachning. Här diskuterar du din affärsidé, budget, marknadsföring, finansiering och allt annat du som företagare behöver ha koll på. Med hjälp av NyföretagarCentrum är du bättre förberedd för livet som före-tagare!

Hälften av Kindaföretagen som startade 2014 grundade med rådgivning hos diplomerad rådgivare Roland Frithiofsson på NyföretagarCentrum. Roland har arbetat som rådgivare och växtkraftmotor i sju år och har en bakgrund inom bankväsendet och som egen företagare.


Publicerat

i

av

Etiketter: