Byggs inför framtiden

Vincent från Farmen intervjuar Gunvor Karlsson som flyttade till Rimforsa 1973. – Det är en fin renovering, men det är många i personalen som jag inte känner igen, menar hon.

– Under året har Rimforsa-kontoret nyrenoverats med en rejäl ansiktslyftning och vårt Kisakontor har fått en tidsenlig färgsättning utvändigt, säger Vd Johan Wider-ström på Kinda-Ydre Sparbank.

I oktober var det invigning i Rimforsa där intresserade kunde njuta av det uppfräschade kontoret med fika och underhållning. Vincent från Farmen och Mathias Lindholm intervjuade besökarna utanför den nya entrén och sände live i kanalen Radiofredag.
– Det är nu vårt modernaste kontor, upp-daterat och aktuellt med en bra planlösning. Det är kund-anpassat med sju mötesrum med namn från trakten. Krågedal, Kättilstad, Hägerstad, Opphem, Brokind, Tjärstad och Törnevik, berättar Johan Widerström.
I varje mötesrum finns en fondvägg med en stor bild från varje område. Banken kommer lägga fokus på de bokade mötena. För övriga ärenden är man välkommen på fredagar i Rimforsa.
– Kontoret i Kisa har fått en annan kulör utvändigt, från rosa till lite mera modern färgsättning av vit puts med grå-grön markering runt fönstren. Vi är mycket stolta över resultatet och ser fram mot en ljus framtid, både för oss och våra kunder, avslutar Johan Widerström.

Text och foto: Per Svensson Borrud


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *