Din frisör blir fler

Mona Damm, Din Frisör i Rimforsa, har sedan 1 mars utökats med kollegan Bea Pettersson. Detta en dag i veckan, närmare bestämt tisdagar till att börja med.

– Jag har jobbat ensam i fyra år och har verkligen sett fram emot att bli en till i salongen berättar Mona Damm. Roligt att få en arbetskollega och att vi kan inspirera varandra. Jag har ju varit i branschen under hela 37 år och Bea i 5 år, så detta blir ett bra utbyte för oss båda.
Bea har sin egen stol i salongen, en så kallad hyrstol och duon verkar redan har hittat goda samarbetsformer.
– När jag inte är här har jag en hyrstol i Linköping, berättar Bea. Jag tycker det ska bli kul att kombinera Rimforsa och Linköping. Att börja arbeta i Rimforsa är lite som att komma hem. Förhoppningsvis rullar det på så bra att det blir mer än en dag i veckan som jag är här, säger Bea.
Salongen har en blandad kundkrets och utför även öronhåltagning.
– Tror att vi är ensamma om öronhåltagning i Kinda. Något vi utför ett par gånger i veckan, då med material som är helt nickelfritt.

Vårtips från Mona och Bea
– Nu när vi gör mot ljusare tider gör vi mycket slingor. Vill man prova något nytt varför inte kombinera slingorna med några partier med pastellfärger. Glöm inte att sköta om ditt hår. Välkomna in på en rådgivning.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: