Familjedag återuppstår

Ödängsdagen, en mycket uppskattad och välbesökt familjedag har återuppstått och kommer att se dagens ljus 6:e maj i år.

Det är Robert Allert på Allert Järn & Bygg tillsammans med Niklas ”Nocko” Nilsson på Avite NordwayStore som håller i trådarna denna dag, och uppslutningen från företag i Ödängsområdet är mycket stor.

– Vi vet att denna dag var uppskattad och välbesökt och den

återuppstår av flera skäl berättar duon.

I grunden handlar det om att vi på Allert Järn & Bygg vill fira våra 20 år i Kisa. Det handlar även om att det inte blir någon företagsmässa i år vilket många gärna hade sett blivit av. Av förståeliga skäl blir det inte av i år och detta är ett sätt att hitta alternativa aktiviteter.

Familjefest

– I Ödängsområdet har ett 20-tal företag hängt på och vill vara med på denna familjedag där man bjuder in till, en vad vi hoppas, riktig familjefest. Det är allt från aktiviteter för barn till kanonerbjudande för besökarna där våra leverantörer tar chansen att visa upp vårens och sommarens nyheter.

Vi hoppas på att få hit, som vi tror oss veta, uppskattade aktiviter för att locka en så bred målgrupp som möjligt till denna dag.

Vi, liksom andra företag på Ödängsområdet kommer att ha många av sina leverantörer på plats. Vi kommer att erbjuda ansikts-målning och godisregn för att nämna några aktiviteter som kommer att arrangeras i anslutning till butiken.

Duon poängterar att gensvaret från företag och leverantörer har varit mycket positivt och så fort man spikat programmet samt medverkande aktörer så kommer man att marknadsföra detta till alla Kindabor.

– Ju fler som vet vad alla företag erbjuder för tjänster och varor ju mer ökar förhoppningen om att stärka den lokala handelns tjänster och varor. Man kan se Ödängsdagen som ett stort öppet hus med firande, mingel, trevliga aktiviteter och ett bra sätt att göra affärer på avslutar Nocko.

Läs mer om Ödängsdagen i kommande nummer av Innehåll.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *