Höstlov med Legoevent

Hösten är här och med den höstlovslediga barn med möjlighet till sovmorgon, hitta på aktiviteter med kompisar på dagtid och kanske hälsa på farmor eller mormor mitt i veckan.

Visserligen har lovets namn ändrats från just höstlov till läslov för att uppmuntra till lite extra läsning men ledigt från skolarbetet är det som gäller.
Jenny Wallenberg, fritidshandläggare på Kinda kommun, hoppas att många skollediga barn tar tillfället i akt och tar sig till Kisa den 3 november eller Rimforsa den 4 november på LEGO event.
– Där kommer det att finnas hela 100 kg legobitar som bara väntar på att formas till de mest spännande och fantasifyllda skapelser med hjälp av LEGO-bitar.
Vi får inte bara 100 kg lego levererat utan det kommer tillsammans med professionella legobyggare som vi hoppas ger barnen inspiration att våga utmana sig själva med vad de kan bygga själva eller tillsammans med kompisar.

Kreativitet
– Att bygga med LEGO handlar om att kombinera kreativitet och att kunna måla upp en bild i huvudet och gå från ide till att skapa den och klura ut hållfasthet så att skapelsen inte  rasar samman.
Så du som vill utmana dig själv eller dina kompisar ta dig till Kisa Bibliotek eller Godtemplargården i Rimforsa
LEGOeventet arrangeras av Kinda kultur & fritid och är en del i projektet med lovlediga barn där aktiviteter ska vara kostnadsfria avslutar Jenny.
 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *