Intensiv kurshöst med LinkedIn

Växtkraft i Kinda arrangerar en rad olika kurser och utbildningar under hösten. En av dessa är kopplat till det världsomspännande affärsnätverket LinkedIn.

Text: Gunilla C Johansson. Foto: Privat

– Vi ser dagligen hur viktigt det är att företagare vässar sin information på nätet för att kunna ta hem affärer till företaget. Att då hitta strategier och verktyg i marknadsföringslådan är A och O för att lyckas. Vi vill därför slå ett extra slag för denna djupgående utbildning inom LinkedIn som Tina Lindahl kommer att hålla här i Kinda i höst betonar Andreea Bernicu vid Växtkraft Kinda.

Hallå där Tina Lindahl, SkillX, du kommer att hålla en utbildning inom LinkedIn, berätta lite om plattformen och vad man kan förvänta sig om man går denna kurs.
– Kul att du frågar! LinkedIn är världens största affärsnätverk som verkligen kan göra skillnad. Detta nätverk har inga likheter med sociala plattformar som Facebook eller Instagram. LinkedIn bygger det på vad du och ditt företag är bra på och att tala om det på ett sådant sätt att du når fler kunder. Ett affärsnätverk där man gör affärer helt enkelt.

Det låter enkelt?
– Allt blir vad man gör det till. Lägger man ner tid och kraft när man startar upp sin egna och företagets sida och underhåller den med jämna mellanrum, då rullar det på. Men det är vägen dit, tankesätt och strategi som är så grundläggande och avgörande för att det blir ett lyckat affärsnätverk. Det är där jag hoppas att kunna bistå med tankar och konkreta förslag.
Jag kan tala för egen del hur viktigt, för att inte säga avgörande, det är att ha ett fungerande nätverk.
När jag flyttade från Stockholm till Örebro hade jag inte de affärskontakter som jag behövde för att etablera mig som företagare. Men tack vare idogt arbete med LinkedIn så har jag idag ett mycket väl fungerande nätverk där affärer görs mellan oss som finns i nätverket.
Jag brukar säga att analoga möten och lunchmöten är viktiga, där träffar man personer på ett annat sätt och oftast i ett begränsat antal. Genom ett digitalt affärsnätverk kan du nå alla med exakt samma budskap.

Nu kommer du att hålla en utbildning i Kinda inom ämnet, vad har du för generella tips till de som vill
starta upp LinkedIn?
• Starta upp! Du får ett större nätverk än du kan föreställa dig.
• Var nyfiken och tänk att detta är ett sätt att nätverka.
• Det är en gratiskanal.
• När du väl har byggt upp din sida så är det i mångt och mycket ett självspelande piano som då och då behöver ses till.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *