Kindahus bygger nytt flerfamiljshus i Rimforsa

Efterfrågan på lägenheter är stor i Rimforsa och som ett led i att tillgodose invånarnas behov av bostäder pågår just nu nyproduktionen av ett flerfamiljshus med 16 lägenheter.

– Bygget löper på enligt plan och snart kan vi erbjuda smidigt boende i nya, fräscha och ljusa lägenheter, säger Kajsa Claesson VD Kindahus.
Det är nu flera år sedan den ursprungliga planen att bygga tolv nya lägenheter i fastigheten Rimforsa 9:62 på Skolvägen 6D initierades. Då intresset snabbt visade sig vara väldigt stort togs beslutet att bygga ytterligare ett våningsplan vilket skulle utöka antalet lägenheter till 16.
– Det satsas på Rimforsa nu, säger Kajsa. Den nya förskolan och byggandet av ny skola samt de många arbetstillfällen i Rimforsa med omnejd gör att detta är en ort på tillväxt med ökat behov av olika sorters boende.
Bygget påbörjades i våras och just nu pågår jobb med fasaden men snart kommer även det invändiga jobbet inledas. Om allt går enligt plan beräknas lägenheterna bli inflyttningsklara i april/maj 2024.
– Vi kan erbjuda 9 treor och 7 tvåor, berättar Anna-Lisa Ring som är kund- och uthyrningsansvarig på Kindahus. Samtliga lägenheter är utrustade med disk- och tvättmaskin samt torktumlare och alla har inglasad balkong och ekparkett i alla rum. Fastigheten är också försedd med hiss.
Flerfamiljshuset ligger i ett populärt och centralt område med promenadavstånd till butiker, skola och förskola.
– De nya lägenheterna kan bli del av en flyttkarusell där äldre som söker ett smidigt och nybyggt boende säljer sina villor till barnfamiljer, tror Kajsa. Vi erbjuder boendemöjlighet för dem som vill sälja sin villa men ändå bo kvar i Rimforsa.
Responsen har hittills varit väldigt god och hälften av lägenheterna är redan uthyrda.
– Alla som känner sig intresserade eller har frågor om vår nya fastighet kan kontakta mig, säger Anna-Lisa. Vi ser fram mot att välkomna nya hyresgäster till ett okomplicerat boende här hos oss på Kindahus!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *