Nyinvigning i Rimforsa

Mona i den nyrenoverade salongen.

Det är många nya företag som startas upp och etablerade företag satsar på att rusta upp befintliga lokaler.

Text och bild: Gunilla C Johansson

Din Frisör i Rimforsa med Mona Damm i spetsen har låtit totalrenovera sin salong och möjliggjort för ett behandlingsrum för bland annat fransförlängning och lashlift som utförs av Beatrice Pettersson.
– Det enda vi egentligen har behållit i lokalen är golvet, allt annat här inne är nytt säger en mycket nöjd Mona när hon visar oss runt i lokalerna.
Ljusa väggar som går devis åt en varmgrå ton och silvriga detaljer i tapeter harmoniserar väl med varandra. Detta tillsammans med en mindre soffgrupp, hyllor för hårvårdsprodukter och tillhörande utrustning som sig bör i en frisersalong.

Separat rum för behandlingar
– Det som är riktigt nytt och extra roligt är att vi nu har ett separat rum för skönhetsbehandlingar som i dag sträcker sig till fransar som Beatrice utför. Tidigare har vi haft en dag i veckan för dessa behandlingar. I och med detta separata rum går det nu att utföra fransförlängning samtidigt som jag kan klippa en kund eller att kunder kan boka fransförlängning och klippning vid ett och samma tillfälle.
Mona fick sitt gesällbrev 1979 och har varit branschen trogen sedan dess. Hon startade upp som salong i samma hus som hon är idag 1982, men i den mindre lokalen intill.
– Tänk så det kan bli, men jag gillar verkligen mitt arbete, även om jag försöker att hitta några fler luckor i min almanacka för att kunna göra lite annat än jobbet. Detta är givetvis möjligt i allt mer utsträckning tack vare ett mycket gott och nära samarbete med affärskollegan Beatrice som är inne på sitt fjärde år här i Kinda. En mycket skicklig frisör som har fler strängar på sin lyra, inte minst med fransbehandlingar. Det finns utvecklingsmöjligheter inom branschen och vi har säkerligen all anledning att återkomma säger Mona lite lagom kryptiskt.

Du berättar att ni arrangerar nyinvigning i slutet av mars?
– Vi tänkte det och hoppas att så många som möjligt tar sig till oss på kvällen den 24 mars då vi kommer att ha riktigt fina erbjudande med kanonpriser på hårvårdsprodukter, som vi tror lockar många. Att fira denna renovering med lite mingel, tilltugg och erbjudande är ett sätt att visa att vi satsar vidare på salongen i Rim-forsa och företagande i Kinda avslutar Mona.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *