Tandvårdsteam Sylwia – ny klinik i Kisa

Sylwia Czekurlan och Sofia Johansson välkomnar alla till nya tandkliniken i Kisa

I mitten av november öppnar Sylwia Czekurlan sin nya tandklinik på Stora Torget 2 i Kisa. Tillsammans med tandsköterskan Sofia Johansson ser nu duon fram emot att välkomna patienter till den nyetablerade mottagningen.

Sylwia är legitimerad tandläkare och har över 20 års yrkeserfarenhet i branschen.
– Jag kommer ursprungligen från Polen och där hade jag anställning på en privat tandklinik medan jag här i Kisa har jobbat en period på Folktandvården, berättar Sylwia. Största motivationen till att starta egen verksamhet är att kunna erbjuda kontinuerlig och bra tandvård till mina patienter och det bästa med mitt jobb är när jag ser resultatet av utförda behandlingar och att kunderna blir nöjda. En nöjd kund innebär att jag kan vara nöjd med mitt jobb.
Tandvårdsteam Sylwia kan erbjuda sina kunder allt inom allmän tandvård såsom till exempel undersökning, lagning, rotbehandling, kronor, broar, proteser samt förebyggande vård.

Patienten i centrum
– Ambitionen är att skapa en trivsam klinik med patienten i centrum, säger Sylwia. Jag och Sofia har lång erfarenhet inom yrket och vi vill hjälpa våra kunder få en bra och sund munhälsa.
I framtiden finns definitivt planer på att utöka verksamheten genom att bland annat anställa en tandhygienist.
Sylwias Tandvårdsteams lokaler på Stora Torget 2 är helt ny-renoverade och den moderna tandläkarutrustningen är sprillans ny. Mottagningen ligger på andra våningen men är lättillgänglig för alla då det finns möjlighet att använda hiss.
– Vi ser fram mot att hjälpa vuxna patienter att få den bästa möjliga tandvården och munhälsan, avslutar Sylwia. Välkomna till Sylwias Tandvårdsteam!

Foto: Privat


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *