Med det lokala näringslivet i fokus

Glada pristagare Årets Företagare Emil Thörnberg och Årets Unga Företagare Lukas Lindberg.

När andra fredagen av Levande Torg arrangerades i Kisa stod det lokala näringslivet i fokus med utmärkelser till Årets Unga Företagare och Årets Företagare.

Ett antal företagare visade upp sin verksamhet på torget och för underhållningen från scenen stod Anna Landucci. Tomas Janzén och Frida Allert presenterade pristagarna och för första gången delades priset som Årets Unga Företagare ut. I år blev det Lukas Lindberg på Kisa Elbyrå i Kisa som med motiveringen;
”Att satsa i en bransch med hård konkurrens och dessutom med en butik belägen på en mindre ort, kräver både mod och engagemang. Denna företagare är lyhörd, visar stor kreativitet och även verksam i nätverk för att stärka den lokala handeln.
En person med service och omtanke, precis som beskrivs i affärsidén. Det uppfyller du med råge.”

Årets Företagare blev Emil och Joakim Thörnberg från Ica Melkers i Rimforsa. Joakim var tyvärr på semester vid prisutdelningen men oavsett löd motiveringen;
”Resan de gjort sedan 2018, när de två bröderna tog över efter pappa, är riktigt imponerande! Ett väldigt lyckat generationsskifte.
De är drivna, kreativa och har utvecklat verksamheten något enormt sedan de tog över. Emil och Joakim Thörnberg är lyhörda mot sina kunder vilket resulterat i att oavsett vem du frågar så får de enbart beröm. De tror på Kinda, precis som vi, och deras satsningar i bygden märks tydligt. Det är en fröjd att handla på Ica Melkers i Rimforsa.”

Pristagarna fick diplom och blommor. Kommunalrådet Christer Segerstéen fanns också på plats för att gratulera från Kinda kommun.

Text/Foto: Per Svensson Borrud/Pelles Photo


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *