Allert Järn och Bygg

– Vi vill att våra kunder ska känna att vi har allt från grund till tak i ett hus, såväl hemmafixare som hantverkare menar Robert Allert, Allert Järn och Bygg. Robert och hans tre medarbetare har haft bråda dagar med att ställa ordning i butiken för att ge plats för ett breddat sortiment av färg och tapet.

Butiken ingår i kedjan Bolist som för övrigt är med som huvudsponsor av årets upplaga av melodifestivalen. Bolist består av ett antal fristående järn- och bygghandelsbutiker runt om i hela Sverige och tillsammans ger man varje butik tillgång till stort antal artiklar.
– Här i butiken har vi cirka 13 000 artiklar i vårt register, så att den som kommer till oss och ska måla om, tapetsera, köpa nya lister ska känna att allt finns på ett ställe. Man behöver inte åka ända till Linköping för att få en komplett butik. Något som vi jobbat intensivt för under en längre period. Man vet ju själv hur irriterande det kan vara när man får åka runt för att få tag på det man behöver.
Robert tog över företaget i somras efter sin far som drivit verksamheten sedan 1997.
– Det har rullat på bra och tack vare bra medarbetare, trogna kunder och leverantörer som håller det dem lovar så hoppas vi på att ännu fler hittar till oss här i Kisa.

Målartips från Adam:
– Använd målartvätt innan du börjar slipa och spackla.
– Tänk alltid 3 lager: 1 lager grundfärg och 2 lager färdigfärg.
– Ha inte bråttom, låt färgen torka enligt anvisning, så varje lager hinner härda som det ska.

Vi önskar Robert och hans medarbetare lycka till och för den som vill ha ytterligare tips och råd så är man varmt välkommen in i butiken.
Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: