Skinande rent med Catalina städserviceStädservice

– Låt oss städa så att du får tid över att göra det du tycker är roligare, säger Catalina Cristache som är ägare till Catalina Städservice.

Sedan ett år tillbaka driver Catalina egen städfirma med kontor i Kisa. Hon erbjuder sina kunder ett brett utbud av olika städtjänster såsom hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning, storstädning, byggstädning samt städning av trapphus. Catalina med personal tar uppdrag i hela Kinda kommun och har även många kunder i intilliggande orter som till exempel Linköping och firman riktar sig både till privatpersoner och företag.
– Det är en fantastisk känsla att efter arbetsdagen mötas av ett nystädat, fräscht och väldoftande hem och lika härligt är det att ha en välstädad arbetsplats med rena lokaler, säger Catalina. Allting blir lite enklare om du har rent och snyggt runt omkring dig.
Catalina kommer ursprungligen från Rumänien och kom till Sverige för sju år sedan. Hon flyttade till Björkfors år 2022 och året därpå startade hon sin städfirma. Initialt arbetade Catalina ensam i företaget men i takt med att verksamheten utvecklades och antalet uppdrag ökade rekryterade hon två medarbetare som anställdes med gällande kollektivavtal.
– Allt har gått så mycket bättre än jag någonsin hade vågat hoppas på, ler Catalina. Ibland tror jag nästan att jag drömmer. Jag sätter hela tiden upp olika delmål och ett av dem var att jag skulle ha mitt eget kontor när Catalina Städservice fyllde ett år, och så blev det! Det har krävts mycket hårt jobb men jag vet att om jag vill något tillräckligt mycket och är beredd att kämpa för det så klarar jag det.
Tack vare gott renommé från nöjda kunder växer kundkretsen hela tiden och Catalina och hennes kollegor ser nu fram mot en spännande sommar med många nya städuppdrag.
– Jag och min personal vill att våra kunder ska vara lika nöjda med vårt arbete som vi själva är. Vi gör alltid vårt yttersta och bryr oss verkligen om våra kunder, säger Catalina avslutningsvis.

Text: Nina Sabel. Foto: Tom Walle


Publicerat

i

av

Etiketter: