Växtkraft Kinda

Växtkraft Kindas vision är att få människor och företag att utvecklas och trivas i Kinda.

Växtkraft Kinda är en ekonomisk förening med företag och organisationer som medlemmar. Föreningen arbetar för medlemmarnas behov av näringslivsutveckling genom rådgivning, samordning, kunskapsspridning, projektledning och nätverkande. Verksamheten bedrivs både i samarbete med lokala organisationer såsom Kinda Lärcentrum, och med regionala krafter som Universitet och Region Östergötland. Växtkraft Kinda företräder Kindas näringsliv i en rad sammanhang, såväl lokalt som regionalt.

Växtkraft Kinda har sedan starten 2006 genomfört ett drygt 20-tal projekt inom olika områden. De två största bedrevs med pengar från EU:s socialfond och gav utbildning till Kindas företagare för drygt 10 miljoner kronor.

Växtkraft Kinda har drygt 70 medlemmar. Som medlem erbjuds du ett baspaket med värdeskapande tjänster. Välkommen även du!

Under 2015 har Växtkraft med samarbetspartners erbjudit en rad uppskattade medlemsaktiviteter: bl a föreläsning om framgångs-företag av professor Anna Öhrwall Rönnbäck, mäss- och mingel-utbildning med Etikettdoktorn Mats Danielsson samt frukostmöten med olika teman.

Följ Växtkraft Kindas verksamhet på facebook och vår hemsida på www.vaxtkraftkinda.se.
Gilla och dela!


Publicerat

i

av

Etiketter: