Ägarskifte

Kenny Hallén, där har du nya ägaren till S-TAC AB, Kisa. Han har tidigare varit anställd under cirka fem år och är väl förtrogen med branschen och förekommande arbeten. Kenny tog över verksamheten i december och ser med tillförsikt på framtiden.

– Vi heter S-TAC AB men är även kända som Autoexperten. Företaget är en allmärkesverkstad och jag har haft förmånen att under fem års tid fått lära mig mycket av min företrädare Tommy Nilsson.

Fler anställda
– Det senaste 1,5 åren har jag och Oskar och Jonathan varit mest på plats medan Tommy varit i väg och haft utbildningsuppdrag i Stockholm.  Att driva eget ser jag som mycket roligt och nu har vi även ökat personalstyrkan för att möta ökat kundunderlag och korta ner väntetiderna.
Vi  är lite kända för att vara problemlösare och tänker fortsätta vara det och  hjälpa till med det kunderna efterfrågar. Som allmärkesverkstad släcker vi även 2:or åt våra kunder i samarbete med Opus bilprovning.

Tips till bilägare:
• Om din bil börjar att låta eller bete sig konstigt, se till att kontakta oss i ett tidigt skede, det kan löna sig.
• Tänk även på att hålla avstånd till framförvarande bil i trafiken och fyll på spolarvätska så sikten är god under bilkörning.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: