Handlingskraftiga idéer

Då har det hänt.
Två gånger!
Tidningen Innehåll har landat i brevlådorna runtom i Kinda, hos företag som privatpersoner.

Vi har blivit väl mottagna av alla vi träffat på vår resa att lära känna personer i trakten och att känna till det som händer. Vi har på vår resa även fått smakat på Kinda. Många koppar kaffe har det blivit. Alltid lika välkomnande! Det finns redan flera höjdpunkter, stora som små. Det är alltid svårt att lyfta fram enskilda händelser, precis lika svårt för oss på Innehåll som för kommunens kommunalråd och oppositionsråd. Men i likhet med dessa två herrar och i likhet med vad man pratar om i olika sammanhang så visst är det Swedish Tissue som är på de flestas läppar. Vi förstår varför! Det samtalsämnet som dyker upp rätt ofta är mat. Att smaka på Östergötland via en god småkaka eller ostkaka, då vill jag att ni tänker till på en sak. Hur mycket tid och kraft ligger det bakom en färdig produkt? Det räcker inte med att någon sitter med en idé. Idéen ska gå från tanke till handling, där det även gäller att tänka till före man drar i gång något nytt. Man vill ju att det ska bli bra. Därför får en idé ta tid. Därför ska en idé ta tid.

Vi på Innehåll gillar idéer
Allt från nykläckta idéer som genererat en förening, till idéer som utvecklar ett företags möjlighet att nyanställa. Många idéer har hållit över tid, som att leverera svenskt mjölk till dig och mig. Den där mjölken i kyldisken som du använder till frukostgröten, kaffet eller till bullbaket. Idéer som utvecklas över tid, då brukar det kallas för produktutveckling, men fortfarande ligger det en idé i botten. En idé som vi hoppas att du över tid kommer att tycka om, eller som du kanske redan nu tycker om, är denna nya tidningen Innehåll.
Idén med denna tidning är att lyfta fram det goda, det äkta, det rejäla och kraften som vi redan nu vet finns i Kinda.
I detta nummer av Innehåll finns flera affärsidéer. Både bland föreningar och företag som goda exempel på hur en idé förvandlats till verklighet.

Tack till alla er som valt att annonsera i Innehåll och valt att läsa Innehåll, ju fler vi blir desto fler idéer kan vi lyfta gemensamt.
Utan goda idéer stannar Sverige och världen. Tack för att du gillar idéer!

Vi ses på nyåret.
Ps. I denna tidnings mittuppslag hittar du en almanacka tillsammans med tidningens utgivningsplan 2016.
God Jul och ett riktigt Gott Nytt 2016!

Ansvarig utgivare Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: