Saanums Grund & Hälsa

Simon Saanum

25-årige Simon Saanum från Björkfors har startat företaget Saanums Grund & Hälsa, en verksamhet som bygger på Simons bakgrund som bygg- och anläggningsarbetare i kombination med utbildning till massör och personlig tränare (PT). Företaget erbjuder massage, både till företag och privatpersoner, samt tjänster inom bygg- och anläggning. Till gymnasiet valde Simon byggprogrammet med inriktning mot mark och anläggning och arbetade sedan på ett av Sveriges stö

rre företag i branschen med bland annat plattsättning, väganläggning, husgrunder och trädplanteringar. Hans stora intresse för hälsa och kampsport med thai-boxning som specialitet har sedan lett honom vidare till den 2 åriga utbildningen till medicinsk massageterapeut vid Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar.

Simon brinner för att hjälpa människor och vill skapa en bred verksamhet där han förenar sin problemlösningsförmåga med sina kunskaper och erfarenheter inom hälsa samtidigt som han kan fortsätta verka inom bygg- och anläggningsbranschen. Simon vände sig till NyföretagarCentrum när han startade sitt företag. – ”Av Roland fick jag bra hjälp med uppstart och myndighetskontakter och framför allt ett ovärderligt bollplank för mina idéer”.

Simon är född och uppvuxen i Björkfors. – ”Jag trivs med att vara Kindabo och tänker så förbli” avslutar Simon.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: