Däckfirma byter däck och ägare

Erik Stefansson startade Däck Bil & Maskin redan 1991. Ett företag som etablerat sig väl i trakten. Nu har han sålt företaget till Kent Norrman.

– Allt har sin tid och jag kände väl att det var dags att låta någon annan ta vid, och för mig att hitta på lite annat säger Erik och tittar på Kent, nya ägaren till företaget.
– Ser fram emot detta och jag kommer att driva företaget precis som tidigare med oförändrad personalstyrka menar Kent.
Kent driver i dag ett företag som utför sten- och markläggnings-arbeten i Östergötland. Att då utöka verksamheten med en helt annan bransch ser han som både utmanande och roligt.
– Jag har ett stor intresse för fordon och vem kan motstå snygga fälgar på ett bra däck, säger han glatt. Det är ju så att olika tillfällen här i livet gör att man väljer att göra olika saker. Detta är ett av dessa tillfällen.

Du då Erik, vad hittar du på nu då
– Ja det finns nog att göra. Förutom att jag vill hålla på vid jord- och skogsbruksfastigheten vid Tälla, Hägerstad, där det i dag bedrivs nötköttsproduktion så blir det att gå in i fastighetsbranschen. Har precis köpt 67 lägenheter i Horn och därmed startat fastighetsbolaget Lovén Fastighet AB. Detta drar redan igång 1 januari.  I dag finns en heltids-anställd fastighetsskötare som även efter övertagande kommer att vara kvar och hålla fortsatt god kontakt med hyresgäster och firmor som utför diverse arbeten.
Erik är på plats i Rimforsa fram till 23 december, därefter håller man stängt för ägarbyte och Kent öppnar åter den 4 januari nästa år.

Vi på Innehåll önskar de båda företagarna med personal varmt lycka till med sina nya utmaningar.  För den som dessutom vill köpa nötkött från Tälla så hittar man det i kyldiskarna i Östergötland märkt med ekologisk nötkött.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: