Träning är kul

Johan tackar Kindabor – ökat intresse för träning!

Efter succén med den mycket tuffa och hårda hinderbaneloppet i Rimforsa i början av juli har Johan och de närmare 200 tävlande i Titans5ive hämtat andan. En tävling som lockade stor publik som hejade fram de tävlande.

– Vi lyckades med att få mer än en fördubbling mot förra årets antal startande. Helt fantastiskt roligt!
Detta hälsar en mycket nöjd Johan Henriksson som var med oss per telefon då han var på träningssemester på Fuerteventura när vi sökte honom.
– Nu laddar jag upp inför höstens träningar med denna resa och Titans5ive drar i gång höstens pass nästa vecka. Vi har fått in många nya ansikten som sett och läst våra träningstips som publicerats i tidningen och det tycker vi är extra roligt. Ju fler man är som peppar och triggar varandra att träna desto roligare är det att ge sig ut, speciellt de dagar med lite tuffare väder.
Intresset för vår träningsform har nu etablerats sig även i Norr-köping, då en av våra instruktörer har flyttat dit.

Hur är det då att vara på träningssemester?
– Bara bra. Försöker att köra 2-3 träningspass per dag och hinna med lite sol och bad mellan passen. Man får mycket inspiration på träningspass som man kan ta med sig hem till Kinda.
Johan ser mycket positivt på det ökade intresset för träning och uppmanar läsare att vill man börja träna så sök upp föreningar och pröva dig fram till vad du gillar.
– Man får så mycket positivt från andra när man känner att orken eller motiveringen tryter. När du hittat din träningsform, då glömmer man snabbt bort att passen blir jobbiga.
Tänk bara på att gasa försiktigt när du börjar träna. Precis som när du startar en bil när det är 20 minusgrader. Att dra på i 110 direkt funkar inte, kroppen tar stryk och man får lätt skador och bakslag.
Alla varken vill eller kan köra så hårda och fysiska pass som jag kanske gör, men alla kan göra något.

Lycka till och tack för dina positiva träningstips.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: