Världsmärket Peugeot hos Grahns Bilar

Från vänster Jonna Westerlund representant för Peugeot Sverige, Lars Dagérus, märkesansvarig på Grahns Bilar, Peter Näsström VD och Erik Zentio, delägare och säljare. Foto: Per Svensson Borrud.

Med produkter av högsta kvalitet, personal som alltid är på tå och goda kundrelationer skapar Grahns Bilar ett stort intresse för bolagets bilmärken. Nu tar man ytterligare ett steg genom att erbjuda Peugeot till sina kunder.

Grahns Bilar är verksamma i Kisa och Tranås, stolta återförsäljare och servicecenter för Subaru, Isuzu, Opel Person- & Transportbilar. Från och med nu kan också Peugeot läggas till CV:et.
– Vår målsättning sedan dag ett har varit att sätta våra kunder i
första rummet och överträffa allas förväntningar. När Peugeot knackade på vår dörr välkomnade vi dem med öppen famn och tog ett gemensamt steg mot framtiden där vi än mer kan jobba efter vår målsättning med stolthet, förklarar Erik Zentio från Grahns Bilar när vi på Innehåll hälsar på under pressträffen.

Stort i lilla Kisa
Världsmärket erbjuder så mycket för så många. Dess kunder finns från när till fjärran, så också i trakterna kring Kisa.
– Så är det verkligen. Vi är mycket nöjda med att nu inte bara erbjuda nybilsförsäljning utan också service av Peugeot här i våra lokaler. Som tur var stod vi redo för att ta emot dem när de ville till oss, utan en massa ombyggnationer och allt vad som följer i dess spår. Vi känner att vi har ändamålsenliga lokaler här vilket är mycket skönt. Nu är vi på jakt efter en duktig säljare som kan förstärka vårt säljteam och fortsätta erbjuda det där lilla extra, på alla plan, berättar Erik vidare.
– Peugeot och Opel, som sedan tidigare finns här på Grahns Bilar, kompletterar varandra perfekt och når en bredd tillsammans, över generationsgränser, förklarar Jonna Westerlund från Peugeot Sverige.
– Så är det verkligen, inflikar Erik. Genom att världsmärket Peugeot har ett brett program finns det något för alla. Vi som bolag blir ännu bredare och får ytterligare ett ben att stå på vilket är mycket positivt. Vårt upptagningsområde förnyas och utökas genom att vi nu kan erbjuda Peugeot här på plats hos Grahns Bilar vilket såklart är riktigt god morot inför framtiden, avslutar Erik Zentio vårt besök.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *