Rimforsa bil och fritid

För lite drygt en månad sedan tog Ronnie Arvidsson, Rimforsa Bil och Fritid, Rimforsa steget vidare med sin verksamhet genom att ansluta sig till Autoexperten.
Något som ökar tryggheten för kunderna menar Ronnie.

Text och bild: Gunilla C Johansson

– Jag är glad över att vi klarar de högt ställda krav som det innebär att få vara en del i kedjan Autoexperten. Jag har alltid gjort det jag kan för att utföra arbeten väl, men genom att få vara en del i en större kedja så vet kunderna lite mer om vad vi kan utföra och vad man kan förvänta sig när man lämnar in sin bil här.
Ronnie berättar att han kommer även fortsättningsvis serva och lagar båtar men att han allt mer går över till fordon på land.
– Det har blivit så allt eftersom åren gått och att nu bli en del av en kedja tydliggör vårt fokus på personbilar.
Ronnie har varit verksam inom branschen under 26 år och känner sig väl förtrogen med allt från intervallservice av bilar till rena reparationer. Han berättar vidare att företaget är certifierat för att få serva och reparera klimatanläggningar i bilar och det är verkligen högtryck på detta just nu.
– Krånglar klimatanläggningen, hör av dig så går det säkerligen att hitta en och annan lucka i  bokningskalendern.
För dig som lämnar in bilen på service eller reparation hos Rimforsa bil och fritid finns möjlighet till lånebil under tiden bilen är på verkstaden.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *