Rimforsa Julmarknad

Lördagen den 16 december är det återigen dags för Rimforsas årliga julmarknad. Ytan utanför ICA Supermarket Rimforsa förvandlas till en mötesplats för alla dem som vill strosa runt bland knallarna och njuta av den härliga julstämningen.

Det är Leva och Bo i Rimforsa som arrangerar julmarknaden och den sponsras av ICA samt Kinda-Ydre Sparbank.
– Den första julmarknaden arrangerades år 2019 och det känns redan som att den blivit en kär tradition, säger Joakim Thörnberg, ICA Supermarket Rimforsa. Vi bjuder in lokala hantverkare som får möjlighet att komma hit och visa upp samt sälja sina produkter i marknadsstånden som vi bistår med.
Knallarna kommer att fyllas med mat, godis, broderier, fårskinn samt massa andra olika hantverk och alster som kanske kan inspirera besökarna till ett och annat julklappsinköp. För den som är hungrig serveras det mat samt fika på området och det kommer även att arrangeras ett lotteri med fina
vinster.
Ett av marknadens mest efterlängtade inslag är när självaste Tomten och hans nissa tar en paus från arbetet i tomteverkstaden för att besöka julmarknaden i Rimforsa.
– Tidigare år har marknaden varit välbesökt och mycket uppskattad, berättar Joakim. Vi hoppas så klart på lika god anslutning även detta år och välkomnar alla att besöka vår stämningsfulla julmarknad.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *