Framtidshopp

Skolavslutningen har passerat, studenten likaså.
I år hade jag möjlighet att få vara gäst på båda, så mycket glädje, värme och kärlek det finns dagar som dessa. Drömmar om en ljus framtid bland alla dem som står inför sin sista dag som mellanstadie-, högstadie- eller gymnasieelev. Alla så fantastiskt fina och längs kanterna i kyrkan står stolta familjemedlemmar över generationsgränserna, många med glansiga ögon eller en tår eller två.

När jag står där i kyrkan blir känslorna överväldigande när Idas sommarvisa börjar spelas. Inte bara är jag tacksam i min roll som förälder, för att båda mina barn sitter i kyrkan samtidigt, utan för att allas känslor, allas hopp om en ljus framtid, framkallar mina egna minnen om densamma, den ljusa framtiden. Jag minns den midjekorta vita kavajen från studenten och hur världen nu väntade på mig med öppen famn. Att jag skulle få vingar som skulle bära mig till jordens alla hörn, köra fina bilar och med en massa pengar på banken. För så skulle det bli, hopp om en framtid fanns det så det räckte till och blev över. Hur det gick, njaaaa, men livet blev helt ok ändå!

I detta nummer av Innehåll vill vi lyfta framtiden lite extra i en härlig mix med det nostalgiska. Extra roligt är det att Alice Sandberg blev mottagare av årets unga företagare, att nyblivna frisören Ebba Rydin fick mottaga ett gesällbrev från Företagarna och att de unga grabbarna bakom ”Mer för Fler” fortsätter förverkliga sina drömmar och planer, respekt till er alla!

Trevlig sommarläsning på er därute. Hörs igen i september!

/Mathias

Läs Innehåll Kinda nr 4 juli 2023 här: https://issuu.com/wahlins/docs/inneha_ll_kinda_4_juli_2023?fr=xKAE9_zU1NQ

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *