Snart dags för Ödängsdagen!

Som vi skrev om i förra numret av Innehåll i februari så stod ett gäng företagare i startgroparna för att dra i gång en Ödängsdag – en familjedag för alla. Förberedelserna inför Ödängsdagen är nu i skrivande stund i full gång och mycket har redan fallit på plats.

– Det är mycket stor uppslutning från företagen och det har rullat på bra för att få dessa, leverantörer och samarbetspartners att engagera sig denna dag, berättar Robert Allert.

Varför en Ödängsdag?

– Vi vet att många redan i dag handlar på hemmaplan och har bra koll på vilka företag som finns hemmavid, men kanske inte riktigt koll på allt. Så vi tror på konceptet att vi som är här på Ödäng, öppnar upp våra dörrar och låter Kindabor och besökare titta in hos oss. Många av företagens leverantörer finns också på plats och ytterligare företag och föreningar som finns i Kinda kommer att finnas på plats.

Att kombinera öppet hus, med bra erbjudande till besökarna, och aktiviteter som vänder sig till både stor som liten hoppas vi gör att alla känner sig välkomna.

Som jag sa tidigare så vill vi marknadsföra denna dag som ett öppet hus, där mingel är ett bra sätt att göra bra affärer för alla, menar Nocko.

Trion Robert Allert, Nocko Nilsson och Tomas Janzén är det som håller ihop trådarna denna dag och de ser alla fram emot den 6 maj.

– Vi firar ju våra 20 år som företag i Kisa och får god hjälp av Bolist som vi tillhör med olika aktiviteter, främst för barnen, med allt från hoppborg till godisregn, menar Robert.

– Vi har flera företag som inte har någon butik, utan exempelvis tillverkning eller verkstad som man som privatperson normalt inte har tillträde till. Det är ju då extra roligt att kunna öppna upp dörrarna och visa och berätta vad det är man gör. Ju mer man vet om varandra, ju lättare är det ju att veta vart man kan vända sig när man behöver en tjänst eller en vara, poängterar Tomas.

Fullt med aktiviteter

Ödängsdagen marknadsförs via sociala medier, tidnings-annonser, affischer och radioreklam, så det går knappast att undgå denna dag. Skulle det nu mot all förmodan komma lite regn så finns det bra regnkläder. För vem vill gå miste om ett öppet hus fyllt med erbjudande, aktiviteter och inspiration för hemmet, inom- som utomhus.

Vi på Innehåll lyfter på hatten för detta initiativ och önskar all lycka till denna dag.

Text och bild: Gunilla C Johansson

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *