Växtkraft växlar upp medlemsnyttan

Vår roll inom nyföretagarcentrum innebär bland annat rådgivning till personer som vill starta företag eller utveckla sin verksamhet.

Text: Gunilla C Johansson

En bransch som är på stark frammarsch och stärker besöksnäringen är restaurangbranschen. Då vi fått flera förfrågningar inom detta område har vi inlett ett samarbete med Krog Direkt, en privat aktör. Ett företag som har branschspecifika kunskaper med mångårig och bred kunskap inom området.
Detta menar Andreea Bernicu på Växtkraft Kinda och berättar vidare.
– Vi pratar mycket om attraktionskraft inom besöksnäringen och att handel föder handel. Vi ser möjligheter att stärka besöksnäringen genom att erbjuda ytterligare matställen, detta via skickliga företagare och medarbetare. Att då knyta spetskompetens till Kinda ser vi som naturligt och självklart. Vi hoppas mycket på detta samarbete där ambitionsnivån är hög hos såväl företagare som Krog-Direkt. Detta ser vi som ett värdefullt steg i rätt riktning då tillväxt är ett av Kinda kommuns nyckelord.
– Vill du veta mer om vad vi på Nyföretagarcentrum och Växtkraft kan hjälpa till med, kontakt oss redan i dag uppmanar Andreea Bernicu och Eva Torell.

KrogDirekts VD Henric Rondahl
– Detta är ett samarbete som vi hoppas ska ge resultat inom en snar framtid.
Krogdirekt bildades just för att ge krögare bra förutsättningar att driva restaurang-verksamhet i samarbete med grossister och leverantörer. Vi stödjer medlemmar med branschspecifik erfarenhet och höga grad av restaurangkompetens.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *