Aklero växer

Från vänster Amanda Andersson, Linnea Henrysson, Sofia Persson och sittande Victoria Jansson. Foto: Per Svensson Borrud.

Aklero Ekonomi AB är en lokal redovisningsbyrå som i snart 25 år har hjälpt sina kunder med allt inom redovisning, skattefrågor, rådgivning, löneadministration och bokslut. Det expanderande företaget behöver nu rymlig-are lokaler för den växande verksamheten och Aklero har därför flyttat in i vackra Sveahuset.

– Våra nya lokaler här i Sveahuset passar oss perfekt, berättar Linnéa Henrysson, auktoriserad redovisningskonsult och även en av tre del-ägare i Aklero. Här får vi tillgång till fler kontorsrum samt två stora mötes- och konferensrum och detta underlättar förstås våra kund-möten som är av största vikt för oss.
Sveahusets nedervåning har stått tomt de senaste åren sedan Arbetsförmedlingen flyttade, men nu har rummen genomgått en renovering och Aklero har kunnat flytta in till ljusa, luftiga och fräscha utrymmen.

– Inredningen är ny och just nu pågår montering av hyllor, stolar, mötes- och skrivbord för fullt, säger Linnéa. Det blir verkligen jättefint här och ljusinsläppet från våra många stora fönster skapar rymd och trevnad.
Även en renovering av byggnadens utsida har påbörjats och hela husets fasad ska målas och fräschas upp.
– Vi hoppas att detta ska upplevas som ett lyft för denna vackra byggnad och det känns fint att tomma, mörka lokaler byts till ljusa och varma rum med verksamhet i, säger Linnéa. Redan under vår första arbetsdag här kom många kunder och hälsade på och responsen har varit uteslutande väldigt positiv. Vi uppskattar och uppmuntrar våra kunder till personliga möten och många av dem kommer in på spontana besök för att på plats diskutera allehanda frågor. Relationen till våra kunder är det absolut viktigaste för oss och kundkontakten främjas så klart nu när våra lokaler ger oss bättre förutsättningar att hålla kundmöten.
Aklero har förutom i Kisa även kontor i Linköping och Rimforsa. Sex heltidstjänster utgår från Kisa och totalt har Aklero sammanlagt 20 anställda.

Vi trivs bra här i Kisa och det är härligt att vara med och bidra till ett levande Kinda. Med vår branscherfarenhet hjälper vi företagarna med stort som smått. Vi finns alltid nära och tillgängliga för våra kunder och nu hälsar vi dem alla välkomna att hälsa på hos oss i våra nya fina lokaler, säger Linnéa avslutningsvis.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *