I vått och torrt

Efter en skön semester är vi nu tillbaka fyllda av energi! 

Vi bjuder in till en höst fylld av nätverkande vid exempelvis våra MORGON- och LUNCHPASS. Höstens VD/HR-nätverksträffar fokuserar på Emotionell Intelligens i ledarskapet. Anteckna också datumet för höstens medlemsmöte; tisdag 27 oktober! Vi arrangerar också utbildningar och aktiviteter efter önskemål – så hör av er med era behov! 

Covid 19 påverkade både företagande och privatliv under våren och har fortsatt göra under sommaren. Vi följer Folkhälsomyndig-hetens rekommendationer och reserverar oss för ändringar i våra aktiviteter. 

Vissa företag har haft och har det fortfarande tufft. Det råder stor osäkerhet om hur hösten kommer utvecklas. Vi håller oss uppdaterade och finns här för frågor och stöd vid behov. 

Vi vill också passa på att påminna om att Nyföre-tagarcentrum erbjuder kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Har du vänner, familj, eller andra i din närhet som har tankar på att starta eget, eller har startat de senaste åren, så tipsa gärna om den möjligheten! 

Stora nätverk 

Växtkraft arbetar i första hand med mera etablerade företag. Vi har stora nätverk och hjälper gärna till så tveka inte att kontakta oss! 

Årets första 6 månader visar 59 nya företag och organisationer i Kinda, nästan i nivå med rekordåret 2019. Av dessa är drygt en tredjedel enskilda firmor och drygt 20% aktiebolag. Resterande ut-görs av ideella föreningar och samfälligheter. Under sommaren har inga konkurser registrerats i Kinda. Vi ser med tillförsikt fram mot utvecklingen under resterande del av 2020! 

Slutligen vill vi tacka för den energi och framåtanda vi möter från organisationer, företag och kommunala verksamheter i Kinda! 

Som vi sagt förr… 

• Tillsammans är vi starka! 

• Tillsammans utvecklar vi Kinda! 

Vi ser fram mot att mötas under hösten och hälsar vår nya ordförande Rikard Gadmar varmt välkommen till oss. 

Andreea Bernicu, Växtkraftmotor Växtkraft Kinda 

Eva Torell, verksamhetsledare Nyföretagarcentrum 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *