Julklappstips

Lars Sandström, Skon vid Bron är en av alla butiker som är med i KisaRuschen.

Tänk vilket utbud av varor och livsmedel det finns i Kinda, det är helt enastående! Häng med på denna resa:

Ta julmaten som exempel. Här finns flera som erbjuder julbord att avnjutas på plats eller att ta med sig hem i form av matkasse. Eller alla som har butiker.
– Jag tycker du ska stanna till hos Rimforsa Strand och deras fina presentbutik och köpa ett par julklappar säger Mona Damm, eller varför inte ett presentkort hos bion här i Rimforsa.
I Rimforsa har du flera matbutiker, butiker samt bageri som mer än gärna hjälper dig så du får lite gott på bordet liksom paket under julgranen. Kanske köpa lite julmust på ICA Supermarket?
Apropå gott så går det knappast att fira jul utan antingen lite ostkaka eller kalvdans från Fresons som en av rätterna, kanske lagom till programmet på julafton med Karl-Bertil Jonsson.
I Kisa erbjuder butikerna riktigt fina klipp,
Ge bort varma tofflor eller praktiska gåskor till någon säger Lars Sandström och tillägger, eller varför inte ge bort ett presentkort!
Tapetrullar, färg, jultomtar, hårvårdsprodukter, kaffebryggare, fågelmat, bakverk, ja listan kan göras lång på det du hittar i Kisa. I Horn finns en välsorterad matbutik med såväl julpynt, livsmedel som lite godsaker till julen och alla andra dagar med förresten.
Icke att förglömma alla gårdsbutiker, alla som har någon form av försäljning av charkvaror, konst och hantverk där mycket är lokalproducerat ger ett mycket stort utbud av förslag till julklapp.
Mitt i allt detta så vet vi alla vad som gäller, håll avstånd, tvätta händerna, använd handsprit och känner du dig minsta förkyld, håll dig hemma. Be någon handla åt dig, använd de tillgängliga tjänster som finns när du vill handla mat och annat.

Låt oss enas om en sak, denna jul sprider vi värme och omtanke inte virus.

Text och foto: Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *