“Mer för Fler” har något för alla

Philip, Peder och Matilda i butiken med sitt stora utbud av prisvärda varor.
Foto: Per Svensson Borrud

Under nationaldagen invigdes Rimforsas nya lågpris-butik “Mer för Fler” och ägarna Peder Elggren samt Philip Gustafsson är väldigt nöjda med responsen från kunderna.

Duon är goda vänner sedan lång tid tillbaka och kom gemensamt på idén att starta en lågprishandel. Båda drev sedan innan var sitt bolag men år 2020 startade de det gemensamma bolaget Mer För Fler Sverige AB vilket ägs till hälften vardera av Vadeco Fashion AB och Hamravik Förvaltnings AB.
Pandemin må ha försenat killarnas planer något, men under förra året reste Peder och Philip runt och besökte olika liknande butiker för att samla idéer och tips inför den egna uppstarten. Utifrån denna research byggde de därefter upp ett eget sortiment och hittade en gynnsam geografisk placering där det inte fanns konkurrerande aktörer i närheten.
I mars inleddes byggandet av affären och nu är affärsverksamheten alltså i full gång.

Något för alla
– Mer för Fler är en affär för hela familjen och här finns något för alla, säger Peder. Vi har ett stort sortiment med olika varumärken inom bland annat produktgrupperna grov-och finkem, smink, husgeråd, trädgård, barn och mycket mer. Här finns lite av allt och alla kunder ska kunna fynda.
Förutom det ordinarie breda utbudet av kända märken och populära produkter är butiken just nu fylld med säsongsanpassade artiklar som passar sommarstugan, båt- och campinglivet.
– Vi vill visa att det går lika bra att handla lokalt som att åka långa sträckor i jakt på låga priser, menar Peder. Hos oss finns produkter i alla kategorier och vi håller samma priser som de stora konkurrenterna.

Kedjereaktion
Peder och Philip befinner sig båda mitt i livet med allt vad det innebär på det privata planet, men dessa unga driftiga entreprenörer har redan planer på att utöka sin verksamhet.
– Vi ska öppna ytterligare två butiker, en i Motala och en i Linköping. Vi är stolta över vårt företag och tror verkligen på idén om en lågpriskedja som har allt kunderna behöver till priser som alla har råd med, avslutar Philip.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *