Vi sadlar om, tillsammans!

Tillsammans, vilket starkt och viktigt ord i tider som dessa. Tillsammans kan vi skapa förändring, både i stort som i smått, både lokalt, nationellt som internationellt. Hjälps vi alla åt kan vi förändra det lilla, det stora och till och med flytta berg.

Den kollektiva gemenskapen kanske värmer ett hjärta precis just nu, skapar trygghet och nya möjligheter runt om i världen. Att säga hej, att erbjuda någon en hjälpande hand eller kanske skänka en slant kan hjälpa många.
Jag som skriver den här krönikan heter Mathias och är  ny ansvarig utgivare för magasinet Innehåll. Till numret du nu håller i din hand har jag och fotograf Jonas också gjort vårt första gemensamma besök i Kinda kommun. Vi har tillsammans tagit del av eldsjälar, spännande historia och vacker miljö. Jag klarar inte av att producera läsvärda texter utan hans fantastiska bilder eller Annelies goda öga över layout och formgivning.
Tillsammans skapar vi magasinet Innehåll som från och med detta nummer börjar anta en annan form och få ett annat innehåll.
Men vi behöver bli fler som hjälps åt för att höja värdet för er läsare. Vi behöver få fler annonsörer som vill nå ut till kunder och som också inser värdet av ett lokalt magasin som riktar sig till exakt rätt målgrupp. För med 6300 tryckta exemplar är det många som nås av just ditt budskap eller ditt erbjudande som annonsör. Har du aldrig tagit del av oss som ett annonsforum för just dig och din verksamhet, bläddra vidare och ta del av vårt erbjudande inför nästa nummer.

Från och med nu gör vi magasinet Innehåll tillsammans, för det är då vi blir lite extra starka, kan skapa de där extra spännande artiklarna med de extra fina bilderna och med den där viktiga sista touchen rörande form och färg. Saker som också är viktiga i ditt val av annons-forum såklart.
Bor du i Kinda kommun eller där magasinet ges ut, tipsa oss om spännande uppslag och idéer, häng med på vår resa.

Vi gör det tillsammans vet ja G

//
Mathias


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *