Vi ställer inte in Bankvarvet, vi ställer om!

Pressinformation –

Kinda-Ydre Sparbank flyttar motions-loppet Bankvarvet till ett senare tillfälle på grund av coronapandemin. Den 11 september är nya datumet för folkfesten med hälsa och motion i fokus.

– Vi är angelägna om att genomföra Bankvarvet i år. Därför ställer vi inte in, utan vi ställer om arrangemanget, säger Johan Widerström, vd för Kinda-Ydre Sparbank.
Premiären förra året blev verkligen lyckad. Förra året deltog omkring 900 skolelever i Kinda under dagen och 400 personer ställde upp i motionsloppet för allmänheten framåt kvällen. I år planeras för att även skolelever från Ydre ska delta. Start- och målområdet förläggs till Kullaparken i Kisa.
Det var planerat att genomföra Bankvarvet fredagen den 5 juni, men till följd av den rådande coronapandemin flyttas motionsloppet fram till fredagen den 11 september.
Bankvarvet är ett stort arrangemang, som planeras och genomförs av den lokala sparbanken i nära samarbete med lokala idrottsföreningar. Det går åt mycket folk för att allt ska flyta på och bli så bra som det är tänkt.
– Vi är en bank för livet. Hälsan är en av vår tids viktigaste frågor. Ungdomar och vuxna behöver ta sin egen hälsa på allvar och röra på sig. Genom Bankvarvet vill vi ge en rejäl kick med inspiration. Alla är välkomna att delta, säger Johan Widerström.
Deltagarna väljer själva om de vill promenera, lufsa eller springa de fem kilometrarna. Bankvarvet är ett motionslopp för alla där tiden inte är det viktigaste, utan där gemenskap och motionsglädje får stå i centrum och där energi och bättre kondition blir vinsten.

För ytterligare information, kontakta: Johan Widerström, vd Kinda-Ydre Sparbank


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *